Anna Komonen

Helsinkiläinen Anna Komonen on pitkän linjan muotialan ammattilainen ja yksi Suomen kokeneimmista stylisteistä. Annan työhön kuuluvat muotijuttujen ohella mainoskampanjat ja brändien imagokuvat sekä TV-mainokset ja muotinäytökset. Työssään hän yhdistää klassiseen tyylikkyyteen uusimmat trendit sekä lisää skandinaaviseen minimalismiin pienen ripauksen ranskalaista eleganssia. Kun Annan luovuuteen ja tarkkuuteen yhdistetään taito hallita isoja kokonaisuuksia, joissa pienimmätkin yksityiskohdat ovat tarkasti mietittyjä, lopputuloksena on kokonaisuus, joka on hallittu ja harkittu.

Annalle on myös pitkän kokemuksen ansiosta syntynyt kuvanlukutaito, jota hyödyntävät myöskin useat lehdet, jotka käyttävät häntä säännöllisesti muotitoimittajana.

Annan asiakkaisiin kuuluvat mm. Marimekko, Finnair, Lumene, Valio, Fazer, Stockmann, L-Fashion Group, Nanso, Nordea, Kesko, Ilmarinen, Tillander.

Lehtiä mm. Elle Finland, Elle Belgique, Marie Claire Czech Republic, Jane by the Grey Attic, Style and the Family tunes, WAD Magazine, Cosmopolitan, Image, Gloria ja HS Kuukausiliite.